April, april!


Algot poserar så fint i skogen för några veckor sedan.

Min rubrik syftar på aprilvädret som är konstigt, idag när jag och Rebecka var ute och gick så fick vi se både skinande vårsol, hagel, mellanting av hagel och snö, och snöflingor stora som jag vet inte vad. Så det är väl som man säger aprilväder.

Jag och Rebecka har varit till hundklubben två dagar i rad för lite träning med hundarna. Så Sigge har varit nöjd och aktiverad iallafall. Annars har det inte hänt så mycket, varit i Värnamo idag och hämtat en soffa jag köpt på en Loppissida på Värnamo. Den var jätte fin och såg inte alls använd ut. Så den blir bra i vårat nya fina hus. Är även på jakt efter en kökssoffa och har eventuellt hittat en jag ska köpa. Ska måla om den och så ska jag be min kära mor att sy en dyna i något fint tyg. Kökssoffa känns rätt givet när man bor på landet =)

Imorgon blir det en skogspromenad innan jag ska till skolan för två lektioner. Annars händer det nog inte mycket. På Torsdag är det hundkurs igen, får väl se hur Sigge sköter sig denna gången. Sist började han med att visa alla att han var där med att skälla hejvilt på ALLT. Men han lugnade sig efter en stund och sen skötte han sig ypperligt. Han fick även följa med in i klubbstugan för lite socialisering, men han var för trött för det och det enda han gjorde var att gå fram och hälsa lite på en annan hund som var där. Sen lade han sig hos mig och Rebecka, han la till och med ner huvudet och såg ut att kunna slappna av trots alla människor. Då kände jag mig stolt över min Siggebus =) Han är bra go ibland den där hunden. Trots han får mig att vilja slita av mig mitt hår emellanåt.

Kommentarer

KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0