Sigge the foxhunter!


Tycker denna bild är lite rolig, Rebecka kastar iväg en tygräv till Sigge och jag tycker det blev en rätt häftig effekt med den suddiga räven i förgrunden och så fokuset på Siggebus. Försökte beskära bilden lite så att Rebeckas ben skulle försvinna en aning men det såg bara dumt ut med en enbent människa. Aja, det är väl ingen mästerlig bild men jag tycker den var rätt häftig.

Nu har jag inget mer att skriva!

Hundbilder



Här kommer en drös med hundbilder som jag tog igår när alla andra var slöa och satt i hammocken och på altanen, då passade jag på att fota dem små och stora typerna. Blev mest bilder på Sigge då han var den som var mest med på mina noter. På ett av korten står han uppe på hundkojan i hundgården, alla hundarna blev väldigt nyfikna när jag öppnade dörren till hundgården och Fido hittade en äcklig gammal hundleksak som var lite halvmöglig., men den gick bra att leka med den också. Sigge låg mest och lekte med Fidos gris som knorrar så fint (eller inte nu längre då Hugo har bitet bort pipen inuti den som han alltid gör på alla pipleksaker)

Idag var det tänkt att vi skulle spela minigolf, men vi får se om det går eftersom det regnar till och från hela tiden. Sen var det tänkt att vi skulle grilla lite på eftermiddagen, det återstår att se om det går.

Några fjällbilder på Siggebusen



Här kommer några bilder på Sigge som Rickard tagit på honom i fjällen, visst är han söt? Jag lägger in fler bilder från deras fjällvandrings lite senare.

Idag har vi varit till Wilhelmina och handlat lite, handlat några presenter till dom där hemma också. Nu ska vi snart äta våfflor och sedan blir det bara att ta det lugnt resten utav dagen antar jag.

Utsikt över skarvsjön



För en stund sedan så gick jag, Rickard, Rebecka och Jörgen med hundarna upp till en utsiktsplats med hundarna. Där har man utsikt över skarvsjön, och det var faktiskt fint där uppe. Passade på att fota hundarna lite dör uppe och här ovan ser ni resultatet. Hugo fick också vara med på ett hörn med sitt fåniga utseende som bara han kan ha, men söt är han.

Finns inte så mycket mer att skriva då det annars inte händer så mycket, imorgon så blir det lite småfix här i stugan med olika saker.

Adjö!

Gällivarebilder!



Här kommer några bilder som jag tog i Gällivare när vi var där, blev några bilder från dundret (slalombacke där det finns ett fik nu på sommaren) sen tog jag några bilder på Rickards fasters djur. Dom hade två islandshästar och två katter, så två utav djuren fick bli lite fotade.

Nu är Rickard och de andra hemma från fjällvandringen dom kom tillbaka redan i Fredags natt, så dom har varit riktigt flitiga och gått åtta mil på fyra och en halv dag.

Sigge är riktigt trött fortfarande efter vandringen, men det hade gått bra för honom i fjällen förutom att han skällde som en tok på alla människor han såg typ. Men det hade vi inte räknat med något annat. Sen hade han fått massa insektsbett som hade sett fula ut så Rickard ringde till mig lite i panik och undrade vad han skulle göra.

Nu ska vi inte göra något speciellt resten av veckan, bara ha semester och ta det lugnt.

Fler bilder!



Här kommer en drös bilder, dels på hundarna som faktiskt gått och blivit förtjusta i varandra. Algot har tidigare inte varit så förtjust i Fido, men nu när dom fått umgåtts på tu man hand så har dom fattat tycke för varandra. Imorse när vi vaknade var Algot jätte glad av att se Fido att han till och med hoppade upp i soffan bredvid honom och pussade på honom =)

Sen är det lite blomsterbilder då det blommar så fint här uppe i norr, hemma i Småland är det mesta överblommat. Sen en söt liten ren som vi mötte i Måndags som poserade så fint, vi har sett många renar i år. Sen är det några bilder tagna på sjön som ligger vid stugan i Skarvsjöby.

Men nu ska jag sussa! Godnatt!

Äntligen bilder!



Nu kan jag äntligen lägga upp bilder, internetanslutningen i stugan är så seg så det går inte att ladda upp bilder. Men nu är vi i Gällivare och här går det minsann, så här kommer det lite bilder från när vi lämnade av mäniskorna som skulle fjällvandra.

Nu är alltså jag och Eva (svärmor) i Gällivare och hälsar på Rickards faster som bor här utanför. Vi har hyrt en stuga på campingen här, rätt skönt att komma iväg en stund även om det är 45 mil enkelt resa. Imorgon åker vi tillbaka till Skarvsjöby och det ska bli rätt skönt =) Nu ska vi bara ta det lugnt resten av kvällen och sitta lite vid våra datorer i våran lilla stuga =P Är rätt trött så det blir inte sent i säng. Godnatt!

Jag lever faktiskt!



Jodå jag lever men det har inte varit så mycket tid till bloggandet på senare tid, haft fullt upp med packning och jobb. Men nu har vi semester och är ända uppe i Lappriket och semestrar, det är hemskt mycket mygg och vädet är än så länge sisådär. Aja får inte klaga för mycket för det regnar åtminstonde inte konstant.

Vi kom hit i Lördags efter att ha åkt bil i typ 17 timmar (med stopp såklart då) så då gjorde vi inte mycket annat än och ta det lugnt och sova. Sen i Söndags så åkte vi till Åsele på en av Norrlands störta marknader, köpte inget men tränade lite socialisering med Sigge och han skötte sig fint =) Och igår så åkte vi till Hemavan för att vinka av Rickard, Rebecka, Jörgen och Tomas som är iväg på fjällvandring så nu är jag och Eva (min svärmor) ensamma i stugan tillsammans med Algot och gammel-lurken Fido. Men det går bra! Hade massor med kort som jag skulle lägga upp här men det fungerar inte just nu att lägga upp kort. Vet inte om det är internet uppkopplingen eller vad det är.

Ska försöka vara flitigare med att blogga nu tänkte jag!

Ledig dag!


En bild på Sigge som jag tog för en liten stund sedan vid dammarna. Visst har han snyggt halsband? =)

Ja idag har jag haft ledig dag, min enda helt lediga dag denna vecka. För sen jobbar jag heela långa helgen, men det går an. Idag har vi iallafall hunnit handla lite, och varit uppe hos Rickards mamma och fikat lite. Sen var jag ute med hundarna i skogen en sväng, så dom fick springa av sig lite. Och för en stund sedan åkte jag och hundarna bort till dammarna då jag tänkte fota lite fåglar, men det var ingen fågel som ville ställa upp på bild idag utan dom flög all världens väg såfort vi kom nära. Aja, bättre lycka nästa gång kanske =)

Nu ska vi bara slappa resten av kvällen!

Badpojkar del 2



Här kommer några bilder till från dagens bad! Blev mest på Sigge här såg jag, har fler på Hugo som är lite roliga som jag ska lägga upp. Men det fixar jag imorgon.

Plikten kallar!

Badpojkar del 1



Idag har jag och Rebecka tagit en tur till våran fina badsjö så hundarna fick svalka av sig lite, dom hade jätte roligt och sprang omkring och busade och simmade efter pinnar =) Fick några bilder på dem som jag tror visar hur kul dom har! Den som inte badade var ju såklart Algot, han sprang mest runt och småpinkade lite överallt.

Jag vet att det varit lite halvdött här på bloggen de senaste dagarna, men jag har jobbat och det har inte hänt så mycket som har varit värt att skriva om. Men idag så fick det bli en uppdatering.

Kvällen kommer inte bjuda på så värst mycket, jag har precis gett hundarna mat så nu är dom nöjda och belåtna. Sigge satt och illglodde på mig innan han fick mat, precis som att det skulle hjälpa honom att få mat snabbare. Matgalen som han är! Nu måste jag gå och göra rent till kaninen, det stinker kanin här känner och det är ingen trevlig doft.

Ha det!

Fullspäckad dag!
















Här kommer lite bilder från dagen

Jaha då var snart ännu en dag förbi, idag så tänkte vi gå upp i skaplig tid för att hinna fixa lite med olika saker. Var ju egentligen tänkt att vi skulle till Varberg, MEN på grund av vädret så ställde vi in det hela då det ösregnade imorse och lika bra var det. Så vi tog oss en tripp till Jönköping och köpte flyttkartonger, en uppblåsbar madrass till Lapplandsresan och lite sådant. Sen så har vi grillat hos Rickards föräldrar och sedan blev det en skogsrunda med Rebecka, Jörgen och deras vovvar. Så det har varit en fullspäckad dag då vi kom hem för inte allt för länge sen =) Nu är Sigge helt slut efter skogsrundan då det blev massor med bus med bästisen Hugo.

RSS 2.0