Ett starkt farväl..






Bjuder på några bilder på Algot pojken

Nu har vi tagit farväl av min mormor som avled endast 70 år gammal väldigt hastigt och oväntat, det var alltså begravning igår och det var fint men samtidigt väldigt sorgligt såklart. Men det känns skönt att få ett avslut eller hur man ska säga. Nu tror jag mormor har det bra, nu vandrar hon nog runt i nån stor skog med svampkorgen i högsta hugg och letar efter dom bästa svampställena. Vila i frid mormor, nu slipper du lida mer!

Nu går livet vidare och jag tänker inte ta något eller någon förgivet mer. Är så glad för alla fina männniskor som finns omkring mig.

Igår så blev det då 8 timmars bilåkande ungefär, sen några timmar med begravning. Sen kom vi hem vid 22 och hämtade hundarna hos Rickards föräldrar. Efter det så var vi rätt slut och gick och la oss.
Idag har vi varit med hundarna i skogen, kallt och ruggigt väder har det varit. Imorse vaknade man av att det låg SNÖ (!!!) på taken och på gräsmattan. Då blev jag nästan förbaskad då jag ser fram emot våren så mkt och verkligen trodde att den var här.

Ikväll ska vi slappa och kolla på tv, äta tacos och kolla på film =) Det är grejer det!

Mina fluffbollar!





Onsdag, är det idag och då innebär det skola. Så vi har haft italienskaprov idag på verb, som jag tror gick bra. Får väl hoppas på det bästa. Sen hade vi även psykologi, flumkursen nummer 1. Men det är ganska intressant faktiskt.

För en stund sedan stack jag ut med hundarna i skogen så dom fick springa av sig, lite godissök och lydnadsträning blev det också. Lite fotgående, läggande och ställande under gång och inkallning fick det bli idag. Imorgon är det dags för kurs igen, så då måste vi ju hålla oss lite uppdaterade. Imorgon blir det kanske lite agility innan kursen också, vi får se vad vi orkar med. Har lite annat att ordna imorgon eftersom vi åker på begravningen på Fredag.

Men nu ska jag bara slappa, för sen blir det till att jobba.

Våren är här - och jag också!


Fotot har Rebecka tagit på vår lilla agilityträning i Torsdags. Sigge börjar bli riktigt hajj på slalomet nu.

Jag vet jag vet, jag har inte skrivit på typ en månad. Men har inte haft ork eller lust överhuvudtaget. Har tyvärr blivit dåligt med det mesta, nån konstig efter-vinternsömn jag hamnat i. Men nu känner jag att jag har lite ny energi i takt med att solen lyser så fint.

Tyvärr så har min mormor gått bort väldigt hastigt och oväntat, endast 70 år gammal. Det har fått en tänka lite på hur snabbt livet kan ta slut, och att man ska visa att man tycker om dom som finns omkring en. Nästa Fredag är det begravning och det kommer kännas mycket jobbigt att gå på. Vila ifrid Mormor!

Nu har vi börjat med agilityträningen också, vilket känns mycket bra. Man ser att Sigge har saknat det och han fullkomligt flyger fram över hindrena. Han sprang till och med bort och tog A-hindret alldeles själv (det stod typ 20 meter bort eller nått) =) Så nu ska vi träna några gånger i veckan tänkte jag.
I Torsdags började våran kurs också, ska ju gå en grundkurs med Sigge så han får lite ordnad socialiseringsträning. Men måste säga att jag var mycket stolt över honom första gången, visst han gnällde och grejade lite i början innan vi gick in i klubbhuset. Men väl därinne så skötte han sig exemplariskt och la sig till och med ned =) Väl ute trodde jag att han skulle fokusera på ALLT utom mig, men icke. Han höll full fokus på mig hela tiden nästan, vilket var jätte roligt och kändes skönt. Instruktörerna pratade med oss kursdeltagare en och en, för att kolla lite vad vi hade för mål med träningen. Lydnadsbiten tyckte dom att det såg ut som att vi kunde men som sagt så är det socialisering vi behöver. Kul också att den ena av dom sa "Han kan du ha lös i skogen utan problem va? Han sticker ingenstans va?" Lite kul att han kunde se det =) Sen sa han att det syndes att han såg upp till mig och att jag var en bra ledare för honom. Så det var kul att höra, för så känner jag mig inte ibland.

Annars har det inte hänt så mycket faktiskt, har känts som att jag gått omkring i min bubbla lite. Men nu så är det ändring på det. Nu ska jag bli aktiv med mina hundar igen =) det behöver och förtjänar dom.
Ska även bättre mig med bloggandet, det kan jag försöka lova.

Har mängder av bilder jag ska föra över till datorn och lägga in här.

Nu blir det snart en liten promenad och sen ska Rickard åka och kolla på hockey hos sin far. Jag ska bara sitta hemma och slappa. Vi har varit en sväng på hundklubben och tränat lite slalom och några hopphinder. Så Sigge är rätt trött nu =)

RSS 2.0