Blompågarna!






Snygga grabbar va bland vitsipporna, som ni ser har den ena inte kunnat låta bli att dyka ner i ett dike med gyttja, som vanligt!

Det blev en tur med Rebecka och Hugo idag, solen riktigt stekte och det var dövarmt. Trodde inte att det skulle vara så varmt så jag tog på mig jacka, men det hade jag inte mycket för då jag fick bära den hela vägen typ. Vi gick upp till ett fint ställe där det växer massor av vitsippor och försökte ta fina bilder på hundarna. Hugo var extra studsig idag och jag fick verkligen ingen bra bild på honom idag. Därför får det duga med bara mina odjur så länge =) Dom blev ju söta iallafall. Det blev mycket bus och paskande i vattendrag för Sigge och Hugos del, dom är så roliga dom där två. Så olika i storlek men ändå bästisar i vått och torrt. Trots att Sigge ibland kan bli lite irriterad på Hugo. Men det hör väl till.

Idag ska jag nog iväg till hundklubben lite senare, får se om Sigge pallar med agility idag. Han blev helt slut efter rundan med Hugo och Rebecka =P Nu sover han som en stock.

Igår hade vi grillpremiär hos Rickards föräldrar, var mycket trevligt och framför allt gott. Grillat är ju nått av det bästa man kan äta tycker jag =) Nu ska jag ta mig nått att äta så jag orkar träna med hundarna sen.

Kommentarer
Sara
2012-04-30, klockan 19:12:10

Jättefina bilder! De är verkligen söta Algot och Sigge :) Oj vad långhårig Algot är nu pälsen växer som bara den. Han är jättefin i den längden tkr jag ^^

Rebecka
2012-04-30, klockan 20:03:29

Sista bilden var helt underbar på pojkarna ♥


KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0