In action!










Får bli en liten bildbomb på foton som Rebecka tagit på Sigge under agilityträning.

Var tänkt att vi skulle tränat lite agility idag, men är inte så lockande då regnet bara öser ner så det får nog bli en vilodag. Gårdagen bjöd ju på rätt så mycket aktivitet så. Först så kom Rebecka och Janette hit och det blev lite fika hemma hos mig. Janette hade med sig Sigges mamma Tilda och Sigges syster Chilli och så dandiekillen Bullen som är en väldigt cool kille =) Efter fikat drog vi ut i skogen med mina hundar, Janettes hundar och så Rebeckas Hugo. Hugo som är en 10 månaders unghund skötte sig exemplariskt bland dom nya hundarna. Är impad av Hugo hur bra han läser av andra hundar och anpassar sig efter dom trots att han är så ung. Alla hundarna kom bra överens. Algot var mest kär och galen i Tilda och följde hennes om en svans var hon än gick. Tokhund! 

Hundkursen igår gick jätte bra, Sigge skötte sig fint faktiskt och klarade dom flesta momenten jätte bra. Det var väl visiteringen som han inte direkt gillade. Men han är inte jätte skygg mot främlingar iallafall, han går ju fram men tillåter inte att någon klappar för mycket på honom. Tycker ändå att han klarade det bra. Sen skulle vi gå slalom mellan dom andra kursdeltagarna då blev han lite fundersam och okoncentrerad speciellt när vi gick förbi Hugo, då var det bara LEKALEKALEKA som gällde. Men tyckte ändå han klarade det hyffsat bra =) Sen var det möte med andra hundar och det gick jätte bra det med. Efter vi varit ute på planen skulle vi gå in i klubbhuset för lite fika och jag skulle släppa Sigge. Men han rörde sig inte direkt mycket, utan lade sig vid Rebecka och mig och vilade. Han var helt slut Siggeponken! Som belöning för att han och Hugo varit duktiga fick dom busa lite lösa, då var dom som lyckligast.

Nu är det helg och då blir det bara slappa som gäller. Ska gå igenom lite papper och foton inför flytten. Så man får ordning på allt. Sen måste jag plugga som fasen.

Kommentarer
Janette Andersson
2012-04-20, klockan 21:32:44

hejsan!

Tack Lina för en mycket trevlig och energigivande eftermiddag och för den goda äppelpajen.

Måste vi snart göra om igen.

Kram!

Sara
2012-04-26, klockan 07:16:10

Wow vilka bilder superfina :))


KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0