Våren är kommen..


Ja våren borde ju vara här när vitsipporna blommor =) men jag vet inte riktigt då solen emellanåt lyser med sin frånvaro och det regnar som sjutton.

Då var det Fredag och helg, idag har vi varit in till Värnamo med Rickards mamma. Lite shopping och fika! Var trevligt. Sen åkte Rickard till jobbet för en stund sedan och jag åkte till hundklubben och tränade lite agility med hundarna. Tog bara fram hopphinder och slalom då det är så tråkigt att plocka in och ut hinder själv. Sigge skötte sig fint och nu börjar han förstå det här med slalomet, nu behöver jag inte hela tiden visa att han ska gå mellan varje port. Sen så slarvar han ibland och går ur för tidigt. Är precis som om han tappar koncentrationen efter 6 pinnar i slalomet. Aja, det är bara att jobba på och motivera honom.

Igår hade vi hundkurs också, gick riktigt bra faktiskt. Alla fick ju prova på agility och det är ju något Sigge kan så det var inte så mycket nytt. Men det var roligt att se att så många av de andra kursdeltagarna verkade tycka agility var roligt =) Men han skötte sig rätt bra igår faktiskt, trots att det var så mycket folk på agilityplanen så kunde jag ha honom lös utan att han gick fram till nån annan hund. Stolt över min Siggebus blir man då!

Ikväll ska vi bara slappa och jag tänkte försöka plugga lite. Vi får väl se hur det blir med det =)

Önskar alla en trevlig helg!


Kommentarer

KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0