Juletider..



Var ju tvungen att lägga upp lite julbilder, första bilden är på bocken jag och Rickard har gjort. Han är lite yvig i skägget och jag vet inte om jag ska klippa han lite. Får fundera på det! Sen ska han få lite mer ljus i sig tror jag. Sen den sista bilden är på min fina dörrkrans som jag köpte för en billig peng på Gekås/Ullared, den är bara så fin. Den är finare i verkligheten också det är även bocken tycker jag!

Helgen har gått fort som vanligt, vi har inte gjort något speciellt alls. Hade tänkt baka lussekatter men det blev aldrig av så det får bli på Onsdag då jag är ledig. Imorgon, Torsdag och Fredag har jag praktik, det är lite pirrigt men det ska nog gå bra tror jag.
 
Idag så åkte jag och hundarna till Janette och vi gick en skogspromenad med hundarna som sprang hejvilt i skogen. Så nu är mina vovvar trötta iallafall! Dom ska snart få gå ut och pinka lite och sedan blir det mat för dom.

På återseende!
 

Kommentarer
Janette
2012-12-03, klockan 23:12:49

Hej du!
Mina doggar var också trötta efter promenaden!
Fina bilder på bock och krans, ja även på den fina granen med lamporna och dekorationen på bordet. Kul att pynta lite, eller hur?
Ha de´


KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0