Brrrrr... kallt!

Det är så himla kallt nu så man nästan fryser ihjäl när man går ut, på dagarna är det hyffsat skapligt när man är i solen. Men på kvällen är det för sjutton så att man förfryser hela ansiktet om man går ut.

Idag har jag och Rebecka varit på hundklubben en liten stund för lite socialiseringsträning, gick skapligt bra. Men det var så kallt så vi stannade inte så länge. Sigge frös trots att han hade sitt oranga täcke på sig.

Annars har det inte hänt speciellt mycket, vi har mest gått skogspromenader varje dag och så har vi tränat inomhus pga kylan. Så det har blivit mest trickträning här hemma =) Det gillar Sigge.

Var även hos Janette idag då jag behövde hennes hjälp med några artiklar, trevligt var det och gott fika fick jag. Och träffa hennes underbara hundar fick jag också. Hon har en jack russell valp kvar som är till salut, och han är nog något utav det sötaste jag sett. En lurvig lite sötsak! Man blir bra sugen. Men jag har nog som det är känner jag =) Och det tycker nog Rickard också, haha!

Lägger upp några bilder på Sigge som jag tog häromdagen då jag skrev en artikel om aktivering för jack russell terrier ifokus (ett jack russell forum som jag är ansvarig för) Har lärt honom att ha godisen på nosen, då koncentrerar han sig väääldigt mycket kan jag säga =P Knasboll!






Kommentarer
sara
2012-02-06, klockan 21:06:12

Vad duktig han är :) ja valpar är inte lätt att motstå hehe :-)

Rebecka
2012-02-06, klockan 21:12:07

OJ va duktig han är! Tveksamt om det går att lära Hugo något sådant, mat/godisgalen som han är :P



Ja kallt var det då minsann, känner mig fortfarande lite frusen.




KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0