Liten hund med MYCKET attityd!



Ja idag var jag och Rebecka ute i skogen med hundarna, Algot är inte överförtjust i Hugo som alltid ska fjäska för honom. Dessutom så kommer Hugo och stör honom mitt i hans rotdragande (han sliter i trädrötter som finns lite här och var där vi brukar gå) och det kan man ju bara inte acceptera. Tycker iallafall att han är gullig när han låter som han gör =D

Där får ni dessutom se liiite hur han ser ut som kortklippt. Ska försöka ta några ordentliga foton på honom när det är lite finare väder utomhus, för som det är nu så känns det som att det är natt dygnet runt då det är så mörkt ute.

Idag var vi iallafall ute och gick i drygt en timme, Hugo och Sigge var riktigt på alerten idag och busade hejvilt. Så nu är Sigge totalt utslagen och förhoppningsvis ganska nöjd med dagen då han fick träffa Hugo och Fido som är hans favoriter.

Kvällen kommer nog bli väldigt lugn, vi ska inte göra något speciellt alls. Ska snart göra en sallad tills Rickard kommer hem, som vi ska äta till lasagnen som jag gjorde för en stund sedan.


Kommentarer
Sara
2012-11-16, klockan 19:06:01

Jäklar va stor hans täcke ser ut nu :) söta Algot^_^

Andrea
2012-11-16, klockan 19:17:54

haha vad gullig han är!

Andrea
2012-11-16, klockan 19:17:55

haha vad gullig han är!


KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0