Ett skepp kommer lastat..


Med ett gäng med valpbilder! Var svårt att fota dessa små då ljuset inte är det bästa när man fotar inomhus utan någon jätte bra belysning, men gick bättre än jag trodde. Vissa av bilderna kanske är lite överredigerade, men var tvungen att dra upp ljusstyrkan på en del av dem. Dom är ett himla charmigt gäng på 8 valpar fördelat på 4+4 från två olika kullar. Det är dandie dinmont valpar som finns på Sjöbolyckans kennel där även Sigge kommer ifrån.

Nu kommer det bli valpfotografering en gång i veckan där fram tills dom är flyttklara vid 8 veckors ålder. Rasen dandie dinmont terrier är en väldigt trevlig och speciell ras, den är inte så vanlig och rasen har ett väldigt speciellt utseende. Men det är en väldigt charmig ras som ofta är väldigt människokära och säger sällan nej till kel, man kan tro att det är en väldigt lugn och fridfull ras men ibland kan terrier-lynnet komma fram och de blir fulla med bus =)

På återseende!

Kommentarer
Rebecka
2016-05-26, klockan 20:07:07

Så kul att du tagit upp bloggandet lite igen! Och superfina bilder i detta och föregående inlägg. Tycker inte alls de ser överredigerade ut :)

Svar: Ja väldigt snygg min ;) Siggebus!
linaalgotsigge.blogg.se


KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0