Helgen som var!


Då var ännu en ledig helg förbi, har varit ute med hundarna och gått, storstädat, storhandlat, hälsat på svärföräldrarna och bara haft det allmänt bra. Denna vecka blir det mestadels jobb och då sker det inte så mycket annat. 
Idag har jag varit och fotat jack russell valparna igen, men dom bilderna fixar jag med imorgon eftermiddag efter att jag vaknat så håll till godo. Dom är så sjukt söta hela högen! Tror inte Janette märker om jag tar en va? Hon har ju så många menar jag ;) 

Sedan gick vi en promenad på ca 7 km tillsammans med en annan vän som har dandie och även en springer spaniel. Var väldigt trevligt om än lite kallt i slutet då regnet bestämde sig för att visa sig iallafall. 

Nästa vecka har jag ledig vecka och då blir det besök hos vår kommande uppfödare, vi ska gå igenom lite pälsvård och sånt som jag vill lära mig. Har ju aldrig haft Algot i utställningspäls då han tidigt fick bettfel och även snedställda framben. Men han är lika fin i mina ögon iallafall :) Resten av veckan blir det möte på jobbet och en tripp till ullared med svärmor och svägerska. Sen blir det hundfri helg då jag åker till mamma och pappa ensam utan både Rickard och hundarna. Ska hämta däck så då får dom inte plats i bilen. 

Nu blir det till att slappa resten av kvällen! 

Höres!

Underbara valpar!



Fick förmånen att fotografera ett gäng underbarbara jack russell valpar som jag så ska göra nu en gång i veckan fram tills dom är 8 veckor gamla. I Tisdags tog jag med mig hundarna och kameran till Janette och först fotade vi valparna som var ute för första gången, de var drygt 4 veckor gamla då. Det är något visst med jrt-valpar för mig då rasen ligger mig varmt om hjärtat, de är riktigt roliga hundar =)

Ser fram emot nästa fotografering, kul att se hur dom utvecklas vecka för vecka.
Det finns en tik kvar att tinga om någon skulle vara intresserad, det är valpen på de första tre bilderna. Så ursöt och framåt till sättet!
 

Sammanfattning av sommaren!


Här ovan är det bilder från min och Rickards tripp till Idre som vi gjorde vecka 28, var väl inte det bästa vädret men det är alltid skönt att komma iväg lite. Hundarna var såklart med och vi hade hyrt stuga i Idre. Var väldigt fina omgivningar och nipfjället var det bästa då det var så lättillgängligt att ta sig ut på fjället då det är bilväg ända upp på fjället i princip. Så där var vi flera gånger och gick runt. Var extremt mycket renar överallt och dom sprang på vägerna och stoppade upp trafiken =) Kan verkligen tänka mig att återvända till Idre igen.

Veckan efter så åkte vi till Dalarna med Rickards familj och först åkte vi till Rättvik där vi hade hyrt stuga. Då fick hundarna vara hos mina föräldrar då vi tänkte göra lite utflykter, var jätte fint väder och vi hade himla tur med vädret hela veckan. Vi besökte bland annat dalahästtillverkningen i Nusnäs och så var vi var på Orsa björnparkoch gick. På torsdagen åkte vi ner till Kloten och det kändes skönt att byta stuga då den i Rättvik var så liten för 5 vuxna och två barn, stugorna i Kloten är väldigt rymliga och bra. Vi hämtade även hundarna i Lindesberg hos mina föräldrar så fick dom vara med och avsluta semestern med oss. Dom skötte sig ypperligt med barnen och dom var väldigt lugna. Vi hälsade på Rickards mormor i Söderbärke och så var vi även i Ludvika och shoppade. Så vi hade en lyckad semester måste jag säga =)

Ska försöka uppdatera bloggen lite oftare, men sist jag försökte uppdatera så strulade det bara och då tröttnar man rätt fort.

Idag har jag varit och fotograferat jack russell valpar som är 4 veckor hos Janette på Sjöbolyckans kennel, så dom bilderna tänkte jag lägga upp imorgon.

På återseende!
 

RSS 2.0